Korvfest

Idag hade jag korvfest. Alltså inte en sån fest med mycket killar utan jag gjorde två riktigt Staffiga korvar och festade på. Nu ska jag lära er hur man tillverkar sådana.
sdasd


Ingredienser:
1 Korv (chorizo eller kabanoss)
1 pågens korvbröd
2 skopor räksallad
1 tjock sträng Bostongurka
2 strängar hamburgedressing med bacon smak
2-3 strängar felix ketchup
2 strängar johnnys senap (ekologisk)
1 näve rostad lök


Gör såhär:
1.Stek på korven ordentligt tills det är fina mörka linjer runt den. Låt sedan korven ligga kvar på eftervärme medan du tar fram en tallrik (helst vit) och ett pågen bröd.
2. Öppna brödet och skicka i 2 skopor räksallad
3. Pressa nu försiktigt med bestämt ner korven i räksalladen
4. Ha nu på resten av ingredienserna i valfri ordning, men jag rekommenderar att ej börja med den rostade löken
5. Servera
6. Ät
7. Vänta på att bli hungrig igen
8. Bli hungrig igen
9. Repetera från steg 1.
/Staffan dfgdfg



Omslaget

Jä! Nu har daniel börjat pressa upp dvd:er och omslag och allt är färdigt. såhär blir den att se ut
sx
Riktigt snygg tycker jag! Den kommer som jag nämnt innan att gå att köpa för 50 kr när den släpps vid jul (årets julklapp?) och då är den även fullproppad med extramaterial. Det var allt från mig idag hoppas att alla hade en trevlig första advent.
Peace/Staffan dfgdfg

Skankaloss

Hallåj! Vad är upp? Jo, jag håller på med en liten animering i after effects som jag ska använda i slutet av varje battle på battle at the frodasbloggen. Det blir ett rätt seriöst och komplicerat projekt mot vad det kommer att se ut som och det involverar korvar, bröd, ketchup och såhär seriös utrustning:
sd
Men sen om det överhuvudtaget kommer bli bra återstår att se. Men förmodligen blir det inte speciellt bra.

Till nåt helt annat så hittade Pontus ett filmklipp som nån hade filmat på Pontus och Labbas åk i tävlingen från årets Skankaloss, som de vann. Så varsågoda att njuta av minirampskate på hög nivå!


Längtar redan till nästa års Skankaloss. Ska bli kul att se om killarna lyckas försvara titeln då.
asda
Här skriver vinnarna sina namn på den legendariska vinnarbrädan. Den finns att se på brädgårn har jag för mig.
Nu ska jag göra mig i ordning för att gå och jobba. Ni som inte ska göra det kan ju fortsätta njuta av söndagkvällen!
Peace/Staffandfgdfg

Lördagsgodis

dasd

Startfält

Jäss! Nu äre gjort. Alla har tackat ja till battle at the frodasbloggen. Det blir alltså 16 pers och det är: 1.Erik östlund
2. Staffan
3. Putte
4. Ledaren
5. Pontus
6. Thomas
7. Sebbe
8. Jocke
9. Erik
10. Tiam
11. Steffe
12. Jonatan
13. Johan
14. Andreas.
15. Villamo
16. Viktor

Jag återkommer senare om i vilken ordning det blir och vem som kommer möta vem. Peace!!!
/Staffan dfgdfg

Restmaterial

Yoyo! Har börjat styra en del hit och dit för att dra ihop en battle at theFrodasbloggen! Det ska bli exakt samma sak som battle at theberrics som de flesta säkert känner till.
Alltså en game of skate turnering som filmas och läggs ut här. Det som kommer göra vår lite mer awesome än berrics är att vi inte kommer att dra reglerna i början av varje match utan vi säger bara att samma regler som i theberrics gäller (fast lite snällare domare kanske).
Har iallafall skickat ut inbjudningar till folk som ska va med och tävla. Det kommer bli 16 tuffa skateboardåkare som ställer upp och alltså 16 trevliga battles allt som allt. Jag kommer filma två battles i veckan, så alltså blir det en 8 veckor lång turnering.

Inget datum är spikat en men runt jul och nyår skulle jag tippa att kalaset drar igång. Mer information om det här kommer senare när det finns mer information att ge ut.

Jag ska inte bara tjöta en massa utan jag tänker även visa er ett finfint klipp på vår käre gamle Pontus idag! Det är restmaterial som inte kommer att bli använt i Den som lever får se 2. Vi från Frodas har inte filmat speciellt mycket till den här filmen så därför blir det inte så mycket restmaterial heller. Men ett par tricks iallafall! Nu ska jag inte tråka ut er nå mer idag. Se och njut!

 

/Staffan dfgdfg


Trailers

Två nys teasers till Den som lever får se 2! Har även skaffat en Gästbok (ovanför profilbilden). Tycker ni ska skriva i den! Använd gärna den om ni har ideer eller förslag på ändraingar eller saker ni tycker att vi ska göra på bloggen. Eller bara skriv nåt kul!

Den som lever får se 2 - Teaser 3 from den som lever får se on Vimeo.

Den som lever får se 2 - Teaser 4 from den som lever får se on Vimeo.

 

 

 

/Staffandfgdfg


Party-mega Baltimore tune

Hejsan, länge sean jag skrev något kul här på bloggen, men nu händerä! Nu har jag gjort en fin liten remix-mashup av diverse välkända hits, låten är om cirkus 4 min. Ta dig tid att spela den på hög volym, till vardags och till fest! du kan lyssna precis här under // Sebastian

Baltimore stylee in the U.S.A (Mash-Up) by Taper3c0rd3r

Du måste sluta röka horse annars kommer du aldrig skaffa sommarstuga

Hej jag tycker att alla som gillar skateboard borde ladda ner Gänget 5 eftersom den är bäst!
/Staffan dfgdfg

Ny design. Helt fri från Pandajävlar

Hejhej hallå! Nu har jag ändrat lite mer i designen. Börjar fatta lite hur man gör sånt här nu även om jag mest chansar. Inga stora förändringar men som ni kanske kan se har jag lagt till en Frodasskate i kanten vilket var drygt med tanke på att den såg ut såhär från början.
sadsad
Ändrade så att färgerna blev lite bättre och tog bort pandajäveln och satte dit egen text. Grymt duktigt av mig tycker jag med tanke på att jag suger på photoshop och sånt där. Dessutom så ändrade jag ikonen uppe där man skriver in webadressen. Hade ingen som passa bra så fick bli den lilla bilden på mig.  Nä nu måste jag plugga! hoj
/Staffan dfgdfg

Förändringar på frodasbloggen

Hej som ni kanske ser har jag lyckats göra lite småförändringar! Är riktigt usel på att designa sånna här bloggar men efter mycket pillande lyckades jag byta profilbild föra bakgrunden vit göra ytan för inläggen bredare så att hela filmklippen får plats utan att menyn går över dem samt fått dit ett par korvjävlar högst upp på sidan. Tyckte det blev tillräckligt stiligt för den här bloggen. Är ju trots allt insidan som räknas.
Den största förändringen jag har gjort nu är iallafall att jag har lagt till två nya kategorier (ni kan se kategorierna i menyn till höger på sidan). De nya kategorierna är bilder och filmklipp. Ni kan säkert räkna ut vad dom innehåller, men för de som är lite nattslöa som jag just nu kan jag förklara ändå. I kategorin som heter filmklipp hamnar alltså alla inlägg som innehåller ett filmklipp och i kategorin som heter bilder hamnar alla inlägg som innehåller bilder. Vad jag ska ta mig till om jag nånsin skapar ett inlägg som innehåller både bilder och filmklipp återstår att se. Check it awt!
Har även haft en del ideer om annat kul man kan ha på bloggen. Tillexempel har jag funderat på nån sorts frodas talkshow. Gjorde en förut som blev awesome men råkade ta bort den. Har även funderat på att annordna en battle at the frodasbloggen (helsnott av battle at the berrics) och funderat på frodas cribs (som en mindre glamorös mtv cribs) med alla medlemmarna i frodas. Jaja vi får se hur det blir med dessa ideer. Håll utkik i allafall! nu måste jag sova.
Peace/ Staffan dfgdfg

Trailer

Varsågoda gott folk! Här har ni två små trailers till Den som lever får se 2! Njut! Trailer 1 Trailer 2
/Staffan dfgdfg

Ett gäng med Pontusbilder

Idag åker Pontus hem till Stockholm igen. Det är tråkit för Pontus är snäll. Han kan inte skejta just nu för han har som vanligt ont nånstans. Det är tråkit för Pontus är bra. Här är en hel drös med bilder som bevisar att Pontus faktiskt är bra. Bilderna är stulna direkt från facebook. Hejdå och godnatt
pthg<sdihnk,kjlljhhj
/Staffan dfgdfg

Den som lever får se 2

Nu är datumet för premiären på Sverker och Daniels nya skatefilm "Den som lever får se 2" satt. Kommer bli partypartyparty
/Staffan dfgdfg

Blindtest

Ett extremt proffsigt blindtest på några av whiskysorterna vi provade (läs hällde i oss) i fredags.
/Staffan dfgdfg

Whiskyprovning

Här Har ni gårdagens utbud!
v
/Staffan dfgdfg

Curbsession 2

Kära frodasbloggen.blogg.seläsare. Här presenterar jag för er mitt och Eriks curbsession nummer 2 från i onsdags i filmformat. Även denna gång måste jag be om ursäkt för den lata filmningen. Ska kanske möjligtvis bli en förbättring på det.
Det var en mycket trevlig dag och en hel del trick sattes. Lärde mig även nollieflip bs 50-50 men den gjorde jag innan vi började filma så det blev tyvärr ingen sån med på film den här gången, men kanske debi nästa. Tråkigt nog så slutade dagen som jag nämnde igår med att Erik stukade foten. Det är bara att hoppas att det går över fort så att han inom en snar framtid kan fortsätta leverera sick shit till bloggen.
Måste även tillägga att jag när jag kollade igenom klippen upptäckte att jag gjorde en såndär fruktansvärd "förvånadmin" som har blivit så jävla inne att göra inom skateboarding. Men för att försvara mig så kan jag ju säga att jag faktiskt var förvånad på riktigt.
Här har ni filmklippet i allafall.
Nu ska vi dricka whisky!
Adjö korv med brö/ Staffan

Curbsession from Staffan Persson on Vimeo.

 

/Staffan dfgdfg

 

 


Galaxy

Uppdatering nummer 2 idag blir ej en skateboardrelaterad uppdatering. Men måste bara berätta att jag precis varvat super mario galaxy, det tog 4 dar och jag är stolt.
Peace
/Staffan dfgdfg

Irrande illrar och kollriga korrar

Rubriken beskriver mycket bra vad ungarna i hallen betedde sig som efter att dom fick ett nytt obstacle att leka med.
Jag och Erik filmade igår en liten fortsättning på curbsessionet. Blev inte riktit lika många tricks denna gång, men ett par stycken ändå. Trevligt session var det men slutade dessvärre med att Erik stukade foten. Får hoppas att han är fit for fight snart igen!
Tyvärr hinner jag inte lägga upp klippet idag men jag fixar det imorron så håll utkik!
Hejdå! Eller för att citera Mamma mu, "Muuu"
/Staffan dfgdfg

Filmklipp, skor, whisky, batterier och giftiga sälar

God afton mm. Eftersom att jag igår lovade att idag lägga upp ett filmklipp på mitt och Eriks curbsession från igår så bifogar jag här den utlovade filmsnutten. Ber om ursäkt för att det inte är nåt ljud på själva klippen. Men eftersom att det var supermegahardcoredödsmetal på trumhinneimploderande ljudnivå i hallen när vi filmade så gjorde sig klippet bättre helt utan. Något annat som måste ursäktas är att det bara är fram och tillbaka klipp som vi satt still när vi filmade. Lite tråkigare att kolla på mot om när man åker efter och filmar, men vi var för lata och snygga för det. Förövrigt så ser mina skor som vanligt ut som ett par soptunnor. Efter en Kickflip är det hål ända in till lilltån. Men köpte två nya par skor på Brädgårn igår. Mycket bra skorea där nu, check it out! Kan förresten även berätta att det gjordes en hel del mer fina tricks (mest av Erik som vanligt) än de som blev förevigade, men tyvärr så dog batteriet i min filmkamera eftersom jag inte hade laddat det till fullo. Och appropå fullo så ska jag och Sebbe ha whisky provning i helgen! Blir nog en fisförnäm tillställning. Eller inte, vem vet? Fy fanders vad jag pladdrar på! Är det nån som har läst ända hit vill jag vänligt men bestämt och lite försynt påpeka att herrn/frun är galen i huvve. Här har ni i vilket fall filmfan!
/Staffan dfgdfg

Curbsession

Precis! Kom nyss hem från skatehallen. Det blev ett litet curbsession med Erik och vi fick lite smått och gott på film. Hinner inte lägga upp det idag men redigerar ihop och lägger upp det imorron. Päjs!
/Staffan dfgdfg

yoyo

Heyoooo! Sitter och försöker skicka över lite lustiga klipp till Sverra som ska vara med i extramaterialet i deras nya film, men det går fruktansvärt segt! Så medan det håller på och degas iväg så kasta jag ihop några flera år gammla klipp på mig som jag hittade. Tror alla klippen är använda förrut men ändå. Klippen är som sagt flera år gammla och jag orkade inte använda nån låt eller redigera på nåt vettigt sätt så skicka bara ihop som med varandra och slängde upp det här.
Varsågoda att titta om ni har lust. Nu ska jag plugga lite och kanske äta chips och dricka trefemmor med Sebbe??
Blä
/Staffan dfgdfg

Tom Penny

hallåå. Här sitter jag och känner mig sjuk. Trökit när man är så extremt skatesugen. Sverker skickade precis en länk på ett filmklipp på Tom Penny när han rippar en skatepark för 17 år sen. Tyckte det va värt att länka den här.
Peeeeeas
/Staffan dfgdfg

Följ Sebbe ända bort till slutet av sahara

Yohow! För er som inte redan vet så kan jag berätta att Sebbe har blivit Follow him to the end of the desserts nya DJ. Mycket, mycket asåm. Dom spelade förra helgen på rådhuskällaren i Falun och jag lyckades få några fina filmklipp på mobilen som ni ska få se nu! Detta är alltså Sebbes debutkonsert med gruppen. Se och njut!
Peace
/Staffan dfgdfg

Back

What is app! Frodasbloggen är tillbaka, That is app! Jag har äntligen lärt mig exakt hur jag får in klipp på nya datorn och hur jag konverterar dom. Så nu ska det återigen bli en massa frodasbloggande. Hänt en massa skoj sen senast jag skrev och vi har filmat en del också. Det mesta av det vi filmat kommer att bli med i Sverker och Daniels nya film. Den filmen blir det premiär på hemma hos mig runt jul och självklart blir det efterfest! Det kommer vara totalt av kroken! Det blir årets roligaste fest och jag längtar sjukt mycket dit. Från team frodas kommer jag, Pontus och Erik att ha en liten part i filmen.
Hur som helst så blire åtminstone ett inlägg varannan dag nu och även ett litet filmklipp så ofta som möjligt, så håll stenkoll nu och använd frodasbloggen som startsida!
Som sagt så blir dom awesomigaste trixen och knixen med i filmen men här bjuder jag på några trick på Erik som inte blir med.
Kom ihåg att kolla varje dag! piiiis
/Staffan dfgdfg

RSS 2.0