Händelserik tisdag?

hej mannen! Idag eller igår kanske man säger...(tisdag) fyllde Danne 17. Wohoooo grattis Danne. Han fick fina presenter såsom snus och en clone a willy. Dessutom fyllde min bror Sverker år. Wohoooo grattis min bror Sverker. Sverker fick sina presenter i lördags när han var i borlänge. Sen kanske Jocke fick sitt andra barn oxå. Han hade inte fått det när jag träffade honom tidigare men mycket kan hända på ett par timmar. En annan bra sak med tisdagen var att det var våffel dag, jippiiiiii!:D Jag fick inga våfflor:(

Jag var i hallen idag med Pontus oxå. Pontus är jätteduktig i miniramp. Jag är jättedålig i miniramp. Men jag skejtade street. Det var inte så kul. Lill-Erik testade åka inlines, han var duktig. Jag är inte bra på inlines.



/Staffan

Skateboardtävlingen!

Okej, för exakt en vecka sen så var det ju som bekant en skateboardtävling i borlänge KFUM-hallen, det var tre snubbar, Johan (Gugge,Legoland,Ledaren,Viggo,kalla han vad man vill) ,Erik och Pontus som hade som projektarbete att anordna en skateboardtävling, och det gjorde de också, och det var i mitt tycke en av de bästa skateboardtävlingar som anordnats i borlänge på mycket mycket länge! PROPS!

Ja som sagts så var det tävling och jag var speaker, på uppvärmningen körde de flesta grymt och det var en hel del åkare som även körde så det rykte i minirampen. Lite panik uppstod då ljudet helt plötsligt slutade att fungera på streetytan och de såg ut som at vi skulle få klara oss utan både speakande och musik, men som ur var så kom den allsmäktige cheesen ner till hallen o syrde upp skutan igen med intensivt kopplande och programmerande.

Så var det då dags att starta igång tävlingen, uppläget var så att åkarna hade fått anmäla sig i lag om 2-3 medlemmar, juniorerna var först ut, men där hade bara 2 lag anmält sig så det blev final direkt mellan de två, efter intensivt speakande o allmänt skrikande om att publiken måste peppa skatarna med mer applåder (vilket är en bristvara inom svenska skateboardpublik) så var de klart vilket lag som hade vunnit, det var lag kullager som dommarna hade fattat mest tycke för och det var också de som fick ta emot oemotståndligt fina priser i form av brädor, tröjor o t-shirtar.

I senior- tävlingen så var det cirka 8 lag som hade anmält sig, och jag kan säga at jag tycker att alla lag skatade förvånansvär bra med tanke på hur ofta man ser skatare som inte säter ett trick på tävlingar nuförtiden.
Jaja, jag orkar inte rabbla upp alla lag  (kommer inte ihåg alla heller) men de som gick till final var iallafall, lag Tupac med de tre faluskatarna, lag army of old med de tre gamal rävarna, svarte kniven, erik östlund och fast forward, och hör och häpna! vår eget lag FRODAS gick även de till final, frodas-laget representerades av Erik Berglöf, Pontus Björn och Staffan Persson. I finalen var det jämnt, lagen kastade sig fram-o-tillbaka över ytan o smaekte upp det mer omöjliga ricket än det andra, trick som kickflip BS lipslides och frontside bluntslide shuvit var rick som satte sig på näthinnan. Jag kan säga att det var myckethög klass på finalen och som segrare så stod tillsis vårt eget lag Frodas! på andra plats Tupac och på tredje army of old. en helt klart sevärd final var detta och jag som var speaker fick skrika så att halsen blödde av upphetsning!

Men dagen var inte slut iochmed detta, nejnej, nu var det dags för en het best trick session på räcket i hallen, det gavs ut 25 minuter att försöka göra det bästa tricket man kunde på räcket, och det tåls även att tilläggass at detta var en individuell tävling. Jag kan säga så här, om man trodde att det här skulle vara en återhållsamm och tråkig besttrick tävling så fick man snabbt erfara att man bitit i det sura äpplet, folk bokstavligen kastade sig som lemmlar på sitt dödskorståg mot någon fjor i norge, de mest minnesvärda tricken var ändå, Stefan Helins FS bigspin boardlslide nerför räcket, eriks Berglöfs bigspinflip FS boardslide över räcket, och Staffans vinnande trick : double kickflip FS boardslide över räcket! dea var helt SJUKT! må jag säga.

Sedan bar det av till minirampen där en FEEEEET session hade satts igång. Även här var det individuell tävlan som stod på schemat och snakeandet i rampen visste inga gränser, då och då kunde det var upp till 4 skatere i rampen samtidigt och ingen ville ge sig! de som utmärkte sig mest i rampen var: Erik Östlund som körde en hel del grymma lines med feta BS tailslides bland annat, Fast Forward som precis som namnet säger, körde fort och med hög variation på tricken, även en viss anders almgren utmärkte sig med sköna lines där stil var et av de högst uppsatta orden!,Svarte Kniven malde på med sina benihanas och sina fullsändigt idiotiska trick på extensionen, Men den som ändå utmärkte sig mest var vår egen Pontus Björn som välförtjänt plockade hem hela skiten efter att ha massakrerat rampjäveln fullständigt! änn en gång ,PROPS!

ja så avslutades dagen med en mycket angenäm prisutdelning och fotografering, och även en stickertoss blev det! Alla gick hem nöjda och glada och jag avslutade mitt jobb som speakare. SLUT!

bilder på segrarna från tävlingen! http://www.kfuk-kfum.se/foreningar/borlange-kfum/kfum-hallen/bmx/resultat-och-bilder-skateboard-tavling-2008-03-15/

tävlingsnytt!

Jaja, som alla i hela världen redan vet så är det en fin skateboardtävling i kfum hallen i Borlänge på lördag, missa inte den! Jag ska ju va speaker! För mer info om tävlingen: http://www.tacky.se/skateboard/artikler/display_article.asp?artikkelID=30008
image13

18 åringar, gymnasie fester och tricks

Yo daaaawgs! Idag fyller en viss Fredrik karlsson 18 år. Grattis en viss Fredrik Karlsson! Ska på förfest hos honom snart och säga grattis. Igår fyllde även en minst lika mycket viss Alex Thorell 18 år! Grattis en minst lika mycket viss Alex Thorell... Så igår var jag, Alex, erik och nåra till på gymnasiefest i Falun. Vi köpte biljetter av nån snubbe för paketpris (4 stycken för 100 pix) egentligen kosta dom 150 kr styck... Jaha det här var ju tråkit.. Bara för att det här ska ha nåt med huvudämnet skateboard att göra så kan jag berätta att jag jobbade i skatehallen idag och att det gick bra att åka. Satte t.ex. 540 flip revert i bank och kickflip bs lipslide på railen....för att skryta! Över, under, bredvid och ut! /staffan da män

Part med Sverra Pi

Nu äre bestämt att Perker Svärson aka Sverker Persson (min bror) ska ha en part i vår efterlängtade skaterulle. Så han håller på att skicka det material på honom som blev över efter hans part i Gängets film "I vilket fall som helst kungen". Sverka Sverige får säkert en fin del i en fin film för han är en fin man och filmen blir fin. Tack för ordet. Ärtor överallt!

Ps här kommer ett par gamla men tjusiga bilder på Sverker Berserker. Ni får ursäkta den dåliga kvaliten och tänka på barnen i Afrika! piiiz! Ds /Stafan



image14
Sverker-fs boardslide


image15
Sverker-rolling in da hood

utgång och fest vareviga dag!

blääää, idag äre klubb ohm, fan va najs! ses där?

RSS 2.0