Nyår

Okej såhär är läget. Anledningen att det bara kom en BATFB match i helgen är dels att ett klipp som jag skulle använda försvann. Och sedan så var jag knappt hemma under jul så hann inte klippa ihop något. Men nu i helgen kommer 2 matcher och det blir förbättring nu! Idag tänker jag bjuda på ett filmklipp på Pontus Björn där han visar hur man droppar. Klippet är snott från Sverkers blogg. Ha en fin kväll och hoppas att alla ser fram emot morrondagens match lika mycket som jag!

 

 

 

DSLFS:s nyårsraket med Pontus Björn from den som lever får se on Vimeo.

 

 

Gott nytt år! /Staffandfgdfg


Sebbe vs Putte

Match 1 BATFB. Skyller kvallen på youtube

Ursäkta dåligheterna

Ursäkta så mycket att det utlovade klippet på Daniel och Sverker inte kommit upp än! Kommer upp inom några dagar. Haft alldeles för mycket att göra under jul. Alldeles strax kommer första matchen i Batfb upp också! ska bara lyckas ladda upp den på vimeo eller youtube. Kan ta en stund men den kommer ikväll!

Update

Kvällsskaten igår var mycket trevlig! Vi lyckades filma lite till Batfb. Första matcherna kommer upp 25 och 26e december, och ikväll lägger jag upp ett par klipp på Sverker och Daniel. Stäj tiond!



/Staffandfgdfg


Snowskate

Idag åkte jag och Sverker snowskate. Och det gick ju sådär! Men det var kul iallafall. Ikväll blir det kvällsskate med trevligt folk så kommer säkert nåt klint filmklipp på bloggen om nån dag. Tillsvidare får ni nöja er med våra snowskate tokerier!
Peace/Staffandfgdfg

Restmaterial Staffan

Nu är det inte långt kvar alls till Premiären! Det firar vi med lite extramaterial på mig!
Staffan/dfgdfg

Priser

Ursäkta halvseg uppdatering och halvkass bild. Men detta är iallfall Priserna man kommer kunna vinna i BATFB!
ddfdf
Awesomeness?
/Staffandfgdfg

Mix i brist på trix

Hej alla duktiga läsare! Nu äre så att det inte har filmats på ett tag. Men det gör inget! För jag hittade en mix med gamla saker på mig. Det är som sagt en mix så tyvärr har väl många kanske sett allt redan, men man tager vad man haver. Är förresten även lite hopp och skutt på studsmatta av mig, och sånt skit i slutet. Om någon nu är intresserad av sånt.

Inte långt kvar till Batfb (Battle at the frodasbloggen) börjar nu heller! Och kan ju säga att det blir riktigt stiliga priser till 1a, 2a och 3e plats. Ska försöka ladda upp bild på priserna imorron!
Här har ni filmklippet.
Gonattochsovsågott/Staffan dfgdfg

Sebbes sommarpart

Halloj! Redigerade precis klart Sebbes sommardel. Tyvärr vart kvallen mycket sämre än den borde va pga att klippet var för stort okomprimerat, men jag är glad ändå för jag dricker en konstig men god irish coffee Staffan edition (recept kommer senare). Sebbe filmade inte så mycket tricks i sommar. Kunde bara vaska fram två stycken faktiskt. Gjorde vad jag kunde för att det skulle bli en liten del av det hela. Hoppas det smakar. Trevlig helg!
peace/staffan dfgdfg

Tiam

Godmorgon! Tänkte bjuda på ett klipp till morronkaffet. Det blir ett skridskobrädtrick på Tiam från i sommras filmat i Avesta.
Haenfortsatttrevligdaghörrni/Staffandfgdfg

Datum för Battle

Lördag och söndag den 25e och 26e December kommer de två första matcherna i Battle at the Frodasbloggen att läggas upp här. Sedan fortsätter det med en match varje lördag och en varje söndag.
Peace /Staffan dfgdfg

Skateklipp

/Staffan

Restmaterial Erik

Yes! Du läste rätt. Ännu mer restmaterial! Den här gången är det två tricks på Erik. Finns inte mycket mer att säga så jag gör inte det, peace.
/Staffan dfgdfg

Ständigt denna Pontus

Staffan säger wazaaaaaaaah! och hoppas att det har gått tillräckligt lång tid sen alla sa "wazaaaaah" för att det återigen ska gå att göra det coolt.

Hittade två nya bilder på Pontus som jag tog från Facebook. Innan jag tog dom så tog Billie Thoreus dom (tog med kamera alltså). Pontus blir som vanligt bra på bild. Skatebilder iallafall, inte såna man ser hans ansikte på. Varsågoda

sdgsdgsdg


Peace/Staffandfgdfg

Ps Tar tillbaks allt jag sa om att Pontus inte blir bra på bilder där man ser hans ansikte. Pontus är fin och jag är avundsjuk. Drink responsibly! Ds

Restmaterial med Sverker

Hittade en minipart med lite rester på Sverker. Måste säga att även om det är restmaterial finns där en hel del riktigt fräsiga grejer! Nu har jag förrsten precis varit på maserskolan och filmat fotboll åt dom. Mycket svårare att filma fotboll än man kan tro! Blev inte så roliga vinklar som jag hade hoppats på. Får väl se vad det blir av det här.

 

 

 

 

Sverkers bottenskrap from den som lever får se on Vimeo.



Peace/Staffandfgdfg


Frodas tv

Citerar Pontus och säger "Yoyoyo yoyoyo yo yo yoyoyo". Nu har jag dragit vilka som ska möta vilka och i vilken ordning på battle at frodasbloggen. Högst upp på bloggens sida finns en flik som heter frodas tv. Om ni trycker på den så heter en av de flikar som kommer fram battle at the frodasbloggen. Och under den fliken kommer man från och med nu kunna hitta allt som hädenefter kommer upp och har att göra med batfb.

Här har ni alltså dragningen!
Peace/Staffan dfgdfg

RSS 2.0