Rampskejt och oväder

Yo hoes and bros. Igår va jag, Pontus och Alex och skejtade i den nya rampen i skräddarbacken. Jag har ju blivit så inspirerad på gagnef festivalen av pontus, andreas, jokkä och kniven mm så nu jävlar ska jag börja åka ramp. Det började inte så bra för efter kanske 10 minuter så kom det värsta åsk/regnvädret på år och dar så vi fick gömma oss under ett tak. Hörde förresten att två personer hade dött under åskvädret när dom gömde sig för regnet, otäckt.

Men sen så slutade det regna då åkte vi tillbaks till rampen med sopkvast och handuk och torkade upp det värsta så att vi kunde skejta igen. För mig gick det väldigt bra och jag satte flera nya tricks och Alex blir bara bättre och bättre hela tiden. Pontus körde inte så extrem hårt för han var lite mörbultad från tävlingen i gagnef.

Nu ska vi snart till rampen igen.

Upp och ner

/staffan

Skankaloss festival i Gagnef!

Nu är man hemkommen från skankaloss festival i Gagnef, o ja kan säga att det var fanimej bland de bästa tillställningar jag varit på. Stämning, bra väder, skönt folk, asbra plats, ja allt va fan bra!
Jag ,Pontus,Staffan,Thomas o Jenny anlände på torsdagskvällen efter en färd i en helt knökfull bil, upp med tält o grejjer o sen vare bara att hugga in på ölen, efter ett tag kom Andreas Lönnberg o gjorde oss sällskap. Efter många öl så kom vi på att man kunde dra ner till vattnet, d v s dalälven o chilla, där badade folk o stämningen var på topp, full blev man också o kvällen avslutades med att man somnade in i tältet. cirka 3 timmar efter att man somnade så vaknade man igen av att tältet var så jävla varmt att man höll på att dö, då fick man bita ihop o gå ut o sätta sig, där var det också varmt, vi är nu alltså inne på fredagens händelser. På fredagen så anordnades den årliga fotbollsturneringen, Jag, Thomas,Pontus,Jenny,Staffan,Andreas o Anders Liv var ett  lag, solen stekte ju som bekant på  och att spela boll då var lättare sagt än gjort. Det blev torsk i alla 3 matcherna, men vi gjorde 1 mål, haha! efter turneringen, som för övrigt vanns av Malmö så chillade vi bara tills kvällen kom, då var det fest igen,eller vafan vi badade ju också mellan fotbollen o kvällen! På kvä'llen dracks det öl och man umgicks i diverse camps med diverse trevligt fölk, top notch alltså!
Det blev även en vända inne på området med lite dans för min del. Lördagen började på samma sätt som fredagen, d v s att man inte stod ut att ligga i tältet längre än till klockan 9 typ. men nu var ,man ju så smart att man tog med sig madrassen ut o låg i skuggan av tältet, jäääj! jaja, lördagsförmiddagen bestod mest av chill i skuggan, ett dopp i plurret blev det också! men vid 5-6 tiden så drogs det igång en hejdundrandes skateboard tävling i minirampen utanför området, folk körde som galningar o Eskil som va speaker är också en galning, roligare snubbe får man fan leta efter! Efter att många tricks hade avverkats i böjarna, o ännu fler rövarhistorier hade dragits av Eskil, så var det dags för final i tävlingen! o tror ni inte att det var Pontus o Andreas i final mot nåra gamla skategubbar (i den här tävlingen körde man i lag!) tyvärr så fick publiken avgöra alltsammans o våra kära borlängebor fick se sig besegrade av snubbar som var dubbelt så gamla, men ingen hängde ju läpp för det. kvällen kom så småning om, och öl dracks igen,festen var i full gång o kul hade vi! jäää

detta är ju förstås bara ett litet utdrag ur vad som hände, men jag säger bara en sak, åk till gagnef på festival nästa år, det är så jävla fett!

//Sebbe

MUZIQ

Förresten, har jag nånsin nämnt min och staffans fina musik-grupp? har ej uppdaterats på ett tag nu men men, ett antal mer eller mindre bra låtar finns för avnjutning! // sebbe, skrev gårdagens inlägg med.

Staffan&Sebastian myspace



Musik grejjer som jag inte har.

tjaa

tjaa, imorn börjar en hektisk festival-period för mig och thomas.Imorgon kväll drar vi till Gagnef för att hänga på gagnef festivalen,dricka öl, skata,lyssna på nåt band, söfta,chilla,steka,supa,ta det lugnt,äta mat,koka makaroner o ha i dolmio sås (vilken är din dolmio dag?), o så ska vi spela boll i turneringen som anordnas där! Detta ska bli en mycket angenäm upplevelse hoppas jag, och med detta vädret så kan det ju inte gå fel, eller det kan det väll iofs men man hoppas ju på det bästa! Nästa vecka så drar vi på Emmaboda-festivalen som i år kommer bli en riktig hit, grymma band o bra stämning.

För övrigt jobbade vi i hallen idag o det var lugnt, mycket sol,lite skate, o lite lite jobba också.
för övrigt går uppbyggnaden av den nya verten mycket bra, den blir cirka 4 meter hög och kommer även ha en roll-in på 1.2. meter.

I helgen som var så var nästan hela frodas på dalacamp vid älvbrinken i borlänge, det var skoj, vihjälpte till att sätta upp en skateyta som blev mycket rolig! så det var askul. nåra öl drack man och en del band såg man, däribland chords och Professor P. Det hela var ett mycket trevligt event trots att det kom ganska dåligt med folk. Men kul var det.

Länkar till de båda festivalerna som kommer att avnjutas den kommande veckan!
Gagnef festival 2008
Emmabodafestivalen 2008

jahefvla fohot

Stukade foten för en vecka sen. Började precis bli bättre och jag kännde att jag kunde skejta lite switch iallafall. Så jag gjorde det. Nu har jag ännu ondare i foten än när jag stukade den i lördags. Hoppas det inte är samma sak som förrut så jag får gipsa mig igen.

/staffan

Film från team tävlingen

Det händer inte så mycket på bloggen så jag tänker lägga upp film från tävlingen som var för längesen.

Ett av Team Frodas åk:
http://www.youtube.com/watch?v=5-zrYXi9T5Q


Min (Staffan) Doubleflip fs boardslide från best trick:
http://www.youtube.com/watch?v=9iqpBWLzsF8



/Staffan

RSS 2.0