Sommar snart?

hejHEJhej! Börjat skata igen nu efter att jag gjorde illa foten. Det går men känner av den. Är segt att inte kunna skata helt fullt ut men är glad att man inte har det som Pontus.

Längtar sjukt mycket efter att kunna skata ute nu. Fick ju ett smakprov i Malmö men sen kom man hem till Borlänge som är täckt i slask och grus, känns ju lite drygt. Men när sommarvädret väl kommer så blir det mycket skate. Ska nog hänga en hel del i Avestas betongpark då också.

Här är en line av Pontus och en line av mig och Erik från Avestaparken som vi filma förra sommaren.
Peace /Staffan

 

sk8 is gr8 m8

Jääää nu ska jag till hallen och testa att åka lite. Har forfarande lite ont i foten men går nog bra om jag kör lugnt. Oscar och Tiam ska också det så vi får se om vi kanske får några tricks på film. På tal om Tiam så har jag gjort ett litet filmklipp på honom med tricks ifrån hallen som ni kan se här nedanför. Ha det fint peace!



/Staffan


Erik är bäst

Idag är det RM (riksmästerskap) i Stockholm. Har fortfarande ont i foten så ska inte dit men lycka till alla borlängebor som ska dit och tävla.

Jag redigerade ihop en liten inomhusdel med Erik för någon dag sedan. Så sätt på myskläderna, häll upp en iskall lemonad, luta er tillbaks och njut för här har ni den.


/Staffan  



Kvälls-session

Igår kväll blev det lite skate och chill i hallen. Jag, Oscar, Tiam, Pontus och Erik vare som va där. Men eftersom att Erik har problem med knät och Pontus har dragit axeln ur led kunde de inte skejta. Eftersom att jag tyckte så synd om de två invalida pojkarna så såg jag till att stuka foten i ett dumt försök på bs nosebluntslide (som jag absolut inte kan) så att de inte skulle känna sig helt utanför. Så nu får man väl lov att ta det lite lugnt någon dag innan det blir skate igen. Men det blev en trevlig kväll iallafall med en del fina tricks och ett par goda öl.

Här har ni en liten video med tricks från kvällen

/ Staffan



Nystart

Hej alla trogna läsare. Som ni kanske vet så la vi ner uppdateringen av den här bloggen för flera månader sen. Men nu yeah-vlar ska jag (Staffan) ta tag i det här! Från och med nu ska jag filma och lägga upp skateklipp och uppdatera bloggen så ofta jag kan, åtminstone ett i veckan. Här nedanför har ni en drös med olika små filmklipp att gotta er med.


Några trick på mig som Pontus filmade idag. Väldigt studsig men skojig rail i skatehallen.








Sista dagen i Malmö innan jag åkte hem så skatade jag och Sverker lite utomhus. Inga supdupermegatricks men najs med lite ute-skejt såhär tidigt på året


utan gral på sjukhuset from den som lever får se on Vimeo.



Här är ett klipp när jag, Sverker och Erik Gustavsson var i Köpenhamn över dagen och åkte i Köpenhamns skatepark


Skate i Köpenhamn from Staffan Persson on Vimeo.


Var i Malmö och hälsade på Sverker förra veckan. Här är ett klipp från deras skatehall.







Ett klipp när Pontus åker lite bowl. Nu är han tyvärr skadad och kan inte åka på ett tag. Men så snart han är hel igen så ska ni se att det kommer komma en massa mer klipp när han rippar.






Ett filmklipp Pontus redigerade med saker vi filmade för jättelängesen





Ett klipp på Oscar från en dag i skatehallen




Två tricks med Sebbe som numera är bostadd i Paris




Några tricks med Thomas




Några brädknäckningar vi har gjort under årens gång.






Det var allt för tillfället. Uppdaterar så snart som möjligt igen så håll ögonen öppna! Kolla även in Sverkers blogg: Densomlever.blogspot.com
Peace out //Staffan

RSS 2.0