Ripper of the year 2008, summa summarum

Japp, i helgen var det alltså skateboard tävling i vår älskade KFUM-hall! Men det var inte bara skateboard-tävling, det var även konstutställning med hjälp från Me & Art och hip-hop framträdande från The Hassle. Dj till tävlingen var DJ Offbeat som annars brukar spela på Klubb Ohm. Det hela blev ett mycket lyckat evengemang, jag var ju speaker så hur kansk det då gå fel lixom:) neerå, men det gick mycket bra, och bäst gick det ju som sagt för Sverker Persson (Staffans bror) som vann hela skiten, han fick fina priser bland annat från Brädgårn! (även en Frodas-film vann han, om ni som läser detta skulle vilja ha en Frodas-Shit Into Korv film, så hör av er genom bloggen eller skriv till [email protected] !) jaja,det hela var askul, och på kvällen blev det en mycket fin fest som anordnades till största del av Club Fresh, som består av Dala Camp,Club Ohm,Brädgårn,We och Me & Art.
Så stort tack till De medhjälpande som gjorde tävlingen möjlig och som lånade ut grejjer med mera
Aja nu har jag glömt en massa att skriva, men om nån har bilder fårn tävlingen så kan ni gärna skicka dom till mig så kan man slänga upp dom här på bloggen.

Här kommer en länk till en artikel från tävlingen i Dalademokraten: http://www.dalademokraten.se/Templates/pages/news.aspx?id=50237&epslanguage=sv

Part

  


En part med Staffan och Pontus med klipp från i sommras.

random info

Igår vare ripper of the year i Skatehallen. Sverker Persson vann efter att ha gjort en hel del sjuka trick. Men jag skulle tro att det var väldigt jämt mellan honom och Stefan Helin. Själv knäckte jag brädan precis innan andra heatet, efter det körde jag som en kratta på Pontus bräda. Efteråt skulle det vara efterfest men den missade jag eftersom att jag skulle jobba 6 morronen dagen efter.

Idag var Sverker snäll och gav mig sin gamla bräda eftersom att han vann en ny på ripper of the year, men jag hade oförskämdheten att knäcka även den samma dag.

Förövrigt så gjorde jag trippel kickflip i 5 stegs trappan i hallen idag mwahahaha!

Får se om det kommer bilder från tävlingen sen.

piiiz/ Staffan


Ripper of the year 2008

Japp, så är det dags att kora årets ripper i KFUM Hallen i Borlänge. På lördagen den 27:e december så äger tävlingen rum, den börjar 14:00 och avslutas cirka 18:00, kom dit o titta på vettja! Eller kanske till och med var med? aja kom dit iallafall, vilket av alternativen du än väljer! Under dagen kommer även Me & Art anordna en konstutställningen med lokala konstnärer i KFUM hallen, frodas egen thomas kommer att ställa ut tavlor! fräckt va? japp det äre!

Om ni vill ha mer info så kan ni kolla efetr grupen ripper of the year på facebook! underbara fäjseen!
// Sebastian


27/12 2008 14.00 -18.00 Skatehallen Borlänge

Årskiftet närmar sig med stora steg, så det är dags att
kora årets ripper i hallen.
Tävlingen utspelar sig på den nya ytans handrail samt
trappkomplex.

Alla mot alla.
There can be only one.
Hallen öppnar kl14.00 och tävlingen håller på till 18.00,
efter det så har hallen öppet som vanligt
till kl 20.00. Me& Art bjuder även påkonstutställning vid
streetytan under hela dagen.

Gratis entré!
Anmälningsavgift: 20kr
live uppträdandeav the Hassle!
Drogfritt

GOD JUL

GOD JUL


svenskaskateboardgalan08

Som de flesta i hela världen redan vet så var Pontus nominerad till årets vert-skatare på den svenska skateboardgalan. Tyvärr vann han inte, det gjorde Mattias Ringström, men han var nöjd endå, det var ju gratis öl och mat för sjutton!

www.svenskaskateboardgalan.com kan ni se årets vinnare av de olika utmärkelserna, titta på lite mingelbilder från festen, och ni kan även klicka er vidare till de nominerade och kolla på Pontus nominering, fint va? Även z-tv ska ha varit där och filmat hela spektaklet så det dyker kanske upp en summering på den kanalen snart, vad vet jag, jag är bara en enkel knegare...  // sebastian

snart är det jul

snart är det jul och nyår, sköj? jovars! detta betyder ju att det komemr att bli en hel del fester, så då tänkte jag att man kan lägga upp nån liten minimix som folk kan ha på sina fina fester. aja, gör som ni vill, men laddar iaf upp två gamla mixar, ENJOY!

mixes to xrismes from säbbäää:

http://rapidshare.com/files/175568647/Minimix3.mp3

http://rapidshare.com/files/175571859/minimix_4.mp3




lödda igen

idag är det lördag ja, klockan är lite över 23 och jag sitetr hemma och softar, sköönt är det, äntligen en lördag som man bara kan softa bort! igår vart det lite dricka öl,det var gott, det var det. lite hall-åkning har det blivit i veckan också, det var kul, det var det. vet inte va ja ska skriva lite, känns som att jag skriver det här inlägget mest bara för att uppdatera bloggen lite, inte för att det är nån som läser den ändå, men om nån, någon gång skulle råka slå lite på tangentbordet och ha sån tur (eller otur) att man hamnde på den här bloggen, så skulle de se att den har uppdaterats lite då och då! jajjamensan!

RSS 2.0