Hallenserie


Tjenahej! Längesen jag uppdaterade nu. Har varit upptagen med jobb och en massa. Menmen. Ikväll blir det nog kvällsskate igen. Får hoppas att det blir något fint på film då. Medan ni väntar på ett nytt filmklipp så kan ni få läsa Thomas serietidning som han ritade en dag i hallen. Den handlar om hur det är att jobba på skatehallen. Hadefintpeace/ Staffan






Best of Oscar 2

The saga continues! Best of Oscar skate edition. Njut! Peace /Staffan

 

Best of Oscar 2

The saga continues! Best of Oscar skate edition. Njut! Peace /Staffan

 

Pontus skatar med feeling

hejHEJhej! Jaha imorron ska man göra högskoleprovet för första gången, seeeegt. Men efter det så blir det kvällsskate i hallen. Hallen kommer vara öppen till kl 12 och det kommer vara lite små skatetävlingar. Be there!
Kommer förmodligen filma lite då och lägga upp på bloggen.

Redigerade en liten del med Pontus igår. Här har ni den!

Peace /Staffan


Bild på Thomas

Hallå! Här är en bild på Thomas som jag stal från Erik Östlund. Från kvällen efter battle of p.l.e

noliie flip bs tail

Håll utkik för imorgon på förmiddagen kommer ett filmklipp på Pontus
Peace /Staffan

Påskskaten

Japp! Här har ni resultatet av det inte alls hårda filmandet från helgen.

Peace /Staffan




Best of Oscar

Tjena alla goooooa gubbar. Idag har jag varit hemma och Pontus och redigerat lite klipp. Här har ni ett av klippen vi gjorde. Det är en samling av allt det bästa med mannen, myten, legenden Oscar, klassiska moments, grymma manövers och fina minnen. En tribute till Oscar helt enkelt.

Varsågod att njuta
Peace/ Staffan


Pontus är nervös när han blir intervjuad

Kära läsare. Jag måste tyvärr meddela att filmandet till den efterlängtade påskfilmen floppade ganska rejält och vi fick knappt ett enda trick på film. Kommer i allafall lägga ihop dom få tricken vi filmade och skicka upp dom på bloggen imorron.

Men en god nyhet är iallafall att jag kom på att det finns en intervju med pontus på youtube som skate.nu gjorde för typ ett år sen. Så här har ni nåt att gotta er med i väntan på nåt bättre.

 




/Staffan

Påsk!

Haaallå. Kvällskate ikväll! Ska filma till en liten påskfilm som förhoppningsvis kommer ligga på bloggen tills på måndag. Medan ni väntar så kan ni ju kika på en film jag gjorde för typ ett år sen med en massa fula vurpor.
Peace! /Staffan


RSS 2.0