Grejer

Nu har jag precis kommit hem från sveningvars open. Det var grymt! Jag, Erik och Tiam var domare. Vinnarna kommer presenteras senare här på bloggen för er som inte var där och kollade. Sen måste jag tipsa er om att läsa det här. Det är en engelsman som har en hemsida där han recenserar filmer och nu har han alltså recenserat (Stavas det så?) Den som lever får se 1! Vad jag har förstått så kommer även en recenssion på Den som lever får se 2 inom en snar (kanske) framtid. Ett annat lästips för er som inte har något att göra och för er som har något att göra men kan ta en 5 minuters paus från det ni har ett göra är Defekts intervju med Sverker.
För att prata om nåt som inte har med nånting att göra så har jag satt in så jag har 5 dollar på en pokersida nu och ska försöka få dom att växa till 1000 dollar på obestämd tid. Skriver ett inlägg i bloggen sen och berättar om jag blir pank eller rik.
Nu är jag bläigt trött och vet knappt vad jag skriver. Måste göra mig i ordning och ladda inför efterfest nu. Vi ses på Gula huset
/Staffandfgdfg

Sveningvars open

Imorron (lördag) smäller det! Då är det Sveningvars open i hallen. Kom dit och tävla/kolla.
ad

Stefan vs Johan

Stefan vs Johan Det blev något fel på johans bokstävsräkning och på korvarna i slutet. Upptäckte det när filmen redan var ute så det får vara så. Måste nog sluta redigera mitt i natten. /Staffan

Pontus vs Jonte


jewl!

Frodasbloggen får snart byta namn till segisbloggen. Jaja såhär äre iallafall. Jag har gjort ett filmklipp med lite grejer mest på Sverker och Daniel som vi filmade en dag runt ful (nu är det så att jag skulle skriva runt jul och inte runt ful, men jag råkade skriva fel och tyckte att det blev kul/lite töntigt så behöll det som det var). Imorron kommer en nu BATFB match också! Det blir mellan Pontus och Jonathan. Och så kommer ett annat lite knasigt och diskutabelt(?) klipp på fredag. Hoppas att det fortfarande är någon som är inne och kollar på den här bloggen. Om det är det så holla in the gästbok! (om ni vill)
Varsågod att njuta av filmen som inte är speciellt bra redigerad tyvärr.
/Staffandfgdfg

Andreas vs Erik Ö

Andreas vs Erik Ö. Match 3 BATFB

Staffan vs Thomas

Nu kommer äntligen match nr 2 i BATFB och det är mellan mig (Staffan) och Thomas.

RSS 2.0