FILMPREMIÄREN!

JOOWJOOWJOOW! PÅ onsdag 30:e april (sista april alltså) klockan 18.00 så har den nya storproduktionen
SHIT INTO KORV premiär i maserskolans aula, helt gratis kommer hela spektaklet att vara dessutom, om man inte vill köpa filmen efteråt vill säga, den kommer att säljas för 40 pix!

Så var där! // sebbe

Big things poopin

Kära läsare. Som ni alla vet så är det väldigt vackert väder i Borlänge nu förtiden. Det är trevligt, men det är tråkigt att man inte får rulla runt efter behag vid tenoren och mc curben längre. En annan sak som inte är roligt i detta magnifikt underbara vår/sommar väder är att jobba i skatehallen en bmx dag. Det gjorde jag idag, istället för en sjuk stackars Daniel, krya på dig daaawg (respekt). Det befann sig dock endast tre stackars bmxare i hallen på hela dan så det var inget hets i allafall. Så under denna ohets kunde jag spela mariokart och åka skateboard. Jag varvade mariokart 3 gånger och gjorde 70 treflips i rad (mad respekt åt mig själv). För övrigt så har jag fyllt 18 för knappt en vecka sen, Oskar fyller 21 år idag  och skolan är väldigt tråkig. Fast Oskar bjuder på tårta imorron så det gör inget (super mad respekt)


Over and out, up and down, forward and backward


//Staffan P

image14


den nya filmen och oscars bakficketricks

japp, precis som det gick att läsa i det förra inlägget så är nu den nya skateboardrullen klar. Det enda som fattas nu är ett fint omslag som Thomas ska rita, men på måndag ska nog det vara klart och då kommer filmen att släppas officiellt haha:),

Idag jobbade jag och Thomas i hallen , även Oscar dök upp och visade några ricks som han hade gömt i bakfickan.

jaja det var allt för nu // sebbe


blää va jobbigt med projektarbete, (men kul) en båthund, hundbåt

OJOJOJOJOJOJ, idag blev den nya filmen helt klar! Det enda som återstår nu är att få ett fint omslag och att bränna ut ett par tusen exemplar, sedan ska alla få njuta av världens bästa skateboardfilm!

GLAD GUBBE <---HÄR

// Sebastian

Dålig uppdatering jao

jee, de har varit äckligt dålig uppdatering på senaste tiden här i blöggen, men nu ändrar jag på det genom att skriva ett inlägg helt utan mening.
Verten i hallen har förresten börjat rivas nu, så inge mer vert på ett bra tag i kfum hallen. Såg dessutom att vert ska tas bort från programmet i x-games, både bra o dåligt tycker jag

Dåligt: Nu kommer vertscenen dö ännu mer och snart finns det väll knappt nå vertåkare kvar

Bra: Nu kan inte alla amerikanska kids se vert på tv o sen börja åka enbart för att bli proffs å tjäna pengar, skateboard ska man åka för att man vill och för att det är roligt!

det var allt för stunden // Sebbe

RSS 2.0