tjaa

tjaa, imorn börjar en hektisk festival-period för mig och thomas.Imorgon kväll drar vi till Gagnef för att hänga på gagnef festivalen,dricka öl, skata,lyssna på nåt band, söfta,chilla,steka,supa,ta det lugnt,äta mat,koka makaroner o ha i dolmio sås (vilken är din dolmio dag?), o så ska vi spela boll i turneringen som anordnas där! Detta ska bli en mycket angenäm upplevelse hoppas jag, och med detta vädret så kan det ju inte gå fel, eller det kan det väll iofs men man hoppas ju på det bästa! Nästa vecka så drar vi på Emmaboda-festivalen som i år kommer bli en riktig hit, grymma band o bra stämning.

För övrigt jobbade vi i hallen idag o det var lugnt, mycket sol,lite skate, o lite lite jobba också.
för övrigt går uppbyggnaden av den nya verten mycket bra, den blir cirka 4 meter hög och kommer även ha en roll-in på 1.2. meter.

I helgen som var så var nästan hela frodas på dalacamp vid älvbrinken i borlänge, det var skoj, vihjälpte till att sätta upp en skateyta som blev mycket rolig! så det var askul. nåra öl drack man och en del band såg man, däribland chords och Professor P. Det hela var ett mycket trevligt event trots att det kom ganska dåligt med folk. Men kul var det.

Länkar till de båda festivalerna som kommer att avnjutas den kommande veckan!
Gagnef festival 2008
Emmabodafestivalen 2008

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0